ONZE BORREL LOCATIE

Eet on Locatie is de perfecte keuze voor bedrijfsborrels. Of u nu op zoek bent naar een plek om een zakelijke bijeenkomst te houden of een pauze wilt nemen van kantoor, met Eet on Locatie zit u goed. Onze selectie dranken is enorm en omvat alles van koffie en thee tot bier en wijn.

Wij zijn onderdeel van het terrein ‘Noordervaart 127’ in Stompetoren. Op deze prachtige locatie zitten verschillende bedrijven, van de interieur ontwerper Piet-jan Van Den Kommer tot WWOO concrete outdoor kitchen.

Dus als u op zoek bent naar de ideale locatie voor een overheerlijke borrel,  of zakelijke bijeenkomst, Eet on Locatie is dé perfecte keuze. Niet alleen kunt u genieten van heerlijke drankjes, maar u kunt dit doen in het comfort van onze inspirerende locatie. Dus de volgende keer dat u bedrijfsborrels nodig hebt, hoeft u niet verder te kijken dan Eet on Locatie.

MEER INFORMATIE

Wij komen graag langs om persoonlijk kennis te maken en jullie event of diner te bespreken. Neem contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie.


Liever BEDRIJFS(BORREL) OP LOCATIE?

Wilt u liever een onvergetelijke avond bij uw bedrijf?
Een mooi diner met meerdere gangen en een (optioneel) wijnarrangement is één van onze specialiteiten.

Meer informatie